Dating nieuws

50liefde.nl | Is dit wel echte liefde?


Op de 50plus datingsite 50liefde.nl worden mooi oudere personen afgebeeld die je aantrekken om eens een kijkje te nemen op de website. 50liefde pretendeert een van de grotere matchmakers te zijn op het gebied van 50+ dating, maar na aanhoudende klachten hebben we alles even uitgezocht en op een rij gezet.

Tijdens ons onderzoek deden we in Google de zoekterm “50liefde”. Na de zoekresultaten te hebben geladen deze we gelijk een interessante ontdekking. Nadat de website 50liefde.nl als eerste zoekresultaat werd getoond, was het eerste niet 50liefde.nl resultaat een resultaat van Trustpilot. We weten allemaal wanneer deze naar bovenkomt kan dat helaas vaak maar één ding betekenen.

Trustpilot is één van de grootste reviewsites van Nederland en eerlijk is eerlijk de partij 50liefde scoort daar zeker niet goed. Lees bijvoorbeeld de reactie van hierboven. Wanneer we verder zoeken komen we ook ook resultaten tegen bij klachtenkompas en het programma Radar.

AvroTros Radar confronteert 50liefde.nl

Bij AvroTros Radar is de partij 50liefde al meerdere keren aan bod gekomen. Kijk hieronder het fragment in het radio programma van Radar:

Het lijkt bijna een hobby van de partij van 50liefde.nl om vooral negatief in het nieuws te komen. Zullen ze dit doen omdat ze dan toch een bepaalde vorm van marketing hebben? Of zullen ze het doen om gewoon bekendheid te geven aan hun website? Immers negatieve reclame is ook reclame en vaak kun je deze GRATIS krijgen wanneer je bepaalde wetgevingen probeert te omzijlen.

50liefde en Reclamecode Commissie

Een bijzondere wending kreeg ons onderzoek toen wij vernamen dat 50liefde ook al meerdere keren door de Reclamecode Commissie op de vingers is getikt. Je zou zeggen dat je dan als partij wel een serieus probleem hebt. Bij 50liefde wisten ze blijkbaar de Reclamecode Commissie te overtuigen dat men voldeed aan de wetgeving. Een vraag wat wij dan stellen, waarom greep de Reclamecode Commissie niet in? Waarom konden vele mensen die opzoek waren naar hun ware liefde zo bedonderd worden? Helaas wilde de Reclamecode Commissie hier niet op reageren.

Ons eindoordeel

Zoals we al eerder hebben aangegeven is het zeker na een beetje onderzoek niet handig om je aan te melden op websites zoals 50liefde. Wanneer je in google zoekt op reviews 50liefde.nl dan heb je meerdere dagen nodig wil je al deze reviews ook gaan lezen. Het internet staat werkelijk boordevol negatieve reviews. Wanneer je een positieve review vindt, dan heb je vaak kans dat deze door het bedrijf wat eigenaar is van 50liefde is geplaatst. Vaak ontvangen website eigenaar dan een vergoeding zodat 50liefde zichzelf toch een beetje in een juist daglicht kan zetten. Op datingsiteradar zijn wij van mening dat de consument zeker mag weten hoe het werkelijke verhaal is. Daarom zijn wij onafhankelijk en delen wij graag ons oordeel met onze bezoekers op datingsiteradar.nl

Ook een site aanmelden? Klik op de contact knop.

2020
Waar moet je bij daten aan denken?
2020
Fake Profielen op online Datingsites 2020
Dating Fake
Meest Betrouwbare Datingsites 2020